вівторок, 17 березня 2020 р.

GoCamp 2020


Враховуючи глобальне поширення вірусу Covid-19, задля безпеки дітей, вчителів та волонтерів, наша команда розробила новий план проведення мовних таборів GoCamp 2020.
Ми провели консультації з Міністерством освіти і науки України та нашими ключовими партнерами. Наш пріоритет – здоров’я та безпека всіх учасників програми GoCamp, а це – діти та вчителі з 500 українських шкіл та міжнародні волонтери з понад 70 країн світу.
Отже, новий графік GoCamp 2020:
Д
ля шкіл– Великий тренінг для вчителів – орієнтовно друга половина серпня– Перша сесія GoCamp Afterschool у школах – 7-18 вересня– Друга сесія GoCamp, табори на осінніх канікулах – 26 жовтня – 6 листопада
Для волонтерів– Перша сесія GoCamp – 2-18 вересня– Друга сесія GoCamp – 22 жовтня – 6 листопада
Ми уважно слідкуємо за розвитком ситуації, турбуємось про здоров’я та безпеку наших учасників – будемо оперативно повідомляти про будь-які можливі зміни у програмі.
Усі школи, відібрані для участі у GoCamp 2020, отримають листа з детальною інформацією та короткою формою реєстрації на нові дати.
GoCamp – найбільша волонтерська програма у Східній Європі. Це пришкільні табори для дітей з вивчення англійської, німецької та французької мов. У 2020 році відбір пройшли 500 шкіл з усієї України, які працюватимуть за чотирма програми – Animal Planet, Art&Creativity, Dreaming Big with Київстар, School as the heart of the community.